lauantai 10. tammikuuta 2015

Flunssaa ja auto-ongelmia

Eipä mennyt tämä viikko liikunnallisissa merkeissä lainkaan! Maanantaina autosta tyhjeni akku iltavuoron jälkeen, onneksi työkaveri auttoi akun lataamisessa.  Äkkiä kiristynyt pakkanen sen kai aiheutti. Autolla on sitten pitänyt ajella, että akku ehti latautua, eli se niistä aamulenkeistä junalle. Harmillisesti myös flunssa pääsi iskemään, niin eipä ole tullut uimassakaan käytyä. Vähän tylsää, että heti kun lanseeraan tällaisen kuntoprojektin,  tulee takapakkia. Iltapäivällä yritin vähän käydä kävelemässä, enemmänkin haukkaamassa happea tukkoisella nokallani.

Tänään kuitenkin tapahtui hyväkin juttu. Juttelin naapurin kanssa, joka käy läheisellä koululla jumpissa. Aion kanssa ilmoittautua maanantai-illan jumppaan, uskoisin että harrastuskaverilla on merkitystä. Yksin kun vaan on helpompi keksiä niitä hyviä tekosyitä olla menemättä. Ja kyseinen koulu muuten sijaitsee alle kilometrin päässä meiltä, että nyt pitäisi olla ainakin helpoksi tehty.

Nyt flunssaa parantamaan! C-vitamiineja olen tankannut ihanan makeista appelsiineista,  jotka taitaa nyt olla parhaimmillaan...slurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti